Werkwijze algemeen

Voorafgaand aan de werkelijke planning van uw droombruiloft, kunt u bij mij een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

Ook een gesprek op afstand is mogelijk door de diverse communicatiemiddelen die beschikbaar zijn. Wanneer u in het buitenland woont, maken we via email, telefoon en/ of skype contact.

 

U kiest voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Binnen 2 dagen na uw aanvraag neem ik contact met u op om een afspraak in te plannen. Tijdens dit gesprek nemen we samen alle mogelijkheden door.

 

Wanneer ik het vertrouwen van u krijg om uw bruiloft te mogen organiseren, ontvangt u van mij na het gesprek een uitgewerkte offerte op maat met alle wensen op een rijtje.

 

Wensen en ideeën - van traditioneel tot spiritueel

Graag hoor ik van u waarom u elkaar het jawoord gaat geven. Aangezien elk bruidspaar uniek is, wil ik tijdens dat gesprek samen met u zoeken naar welke uitstraling u daaraan wilt geven. Wat past bij u persoonlijk en welk thema past daarbij.

We stemmen met elkaar af waarover u, wel en niet op de hoogte wilt worden gehouden en op welke momenten dat het beste voor u uitkomt..

Nadat we elkaar uitvoerig hebben gesproken, ontwerp ik voor u een concept op maat, speciaal voor uw bruiloft, maak een gedetailleerd draaiboek en ga op zoek naar passende locaties en leveranciers. Persoonlijk contact en communiceren staan bij mij hoog in het vaandel, dus spreek ik met u af hoe we dat stuk gaan doen. Gaan we maandelijks evalueren ? Wekelijks ? U geeft het aan.

Gedurende de voorbereidingen van het huwelijk èn natuurlijk tijdens de grote dag zelf, zorg ik ervoor dat alles vlekkeloos verloopt en dat u echt onbezorgd kunt genieten. Na afloop, wanneer u aan het nagenieten en misschien op huwelijksreis bent, zorg ik ervoor dat alle zaken netjes worden afgehandeld. Check, check en dubbelcheck is mijn motto gedurende het hele mooie, feestelijke proces.

Ik vind het fantastisch om deze belangrijke dag met u te mogen delen. Het is voor mij een eer dat u mij uw vertrouwen gaat geven en dat ik u als bruidspaar mag begeleiden naar één van de mooiste dagen van uw leven. Ook de tijd voorafgaand aan de werkelijke trouwdag, moet voor u een fijne, ontspannen tijd zijn. Te vaak zie ik onrust in die periode terwijl er voorpret mag zijn. Ik zal er dan ook alles aan doen ervoor te zorgen dat u zich veilig voelt met mij Laura Voorma als uw weddingplanner.

Neem contact met mij op.

Laura Voorma Weddingplanner


Angelsloërdijk 19
7822HK Emmen

t: 06 52 10 81 30
e: info@lauravoorma.nl

Algemene voorwaarden


download algemene voorwaarden


K.v.K. nummer 61378933
BTW nummer NL085670212B01