Portfolio

Monica & Alfred

Datum: 24 juni 2016

Locatie: Ermerstrand - Erm

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Volledig arrangement

Thema: Romantisch in Vintage Rose

Video en Fotoproducties: Hadders Media Emmen

 

 

Melanie & Wiebe

Datum: 24 mei 2016

Locatie: Kasteel Duurstede te Wijk bij Duurstede

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Ceremoniemeester & Styling

Thema: Burning Love & Strawberries

Fotografie: La Luz Fotografie

 

Onze referentie!

Wij hadden besloten dat wij geen van onze familieleden of dichtstbijzijnde vrienden wilde opzadelen met de taak van ceremoniemeester, omdat wij uit ervaring weten hoe intensief zo'n dag verloopt en dat diegene dan zo weinig van de bruiloft meekrijgt. Juist terwijl wij met hen onze liefde willen vieren.

Na een kleine zoektocht zijn we bij Laura uitgekomen. Zij kwam bij ons thuis langs en we hebben, uitgebreid, gesproken over wat wij voor ogen hebben, maar ook over wie wij nou eigenlijk zijn. Hierdoor werd het direct persoonlijk en dat voelde goed.

We hebben vooral via whatsapp contact onderhouden waarbij Laura ons niet enkel herinnerde aan hetgeen nog geregeld moest worden, maar waarbij zij ook talloze ideeën had om het geheel leuk aan te kleden bijvoorbeeld. Door dit intensieve contact bouw je in korte tijd een echte band op.

Op de dag zelf was alles perfect geregeld. Wij, als bruidspaar,hoefden ons nergens zorgen over te maken en ook onze gasten hebben een onbezorgde dag gehad. Dit allemaal dankzij het schema dat Laura had opgesteld en wat onder haar leiding werd uitgevoerd. Het was de dag van onze dromen en we hadden het niet zo mooi en volledig kunnen uitvoeren als Laura er niet was geweest.

Het mooiste misschien wel van alles: wij wilden geen familielid of vriend hiermee opzadelen, maar uiteindelijk zijn wij Laura meer als vriendin dan als professionele ceremoniemeester gaan beschouwen (maar dan wel met alle kwaliteiten!).

Onze gasten dachten dat Laura familie was omdat ze ons zo goed kende. Volgens mij kan je geen mooier compliment krijgen.

 

Laura we zijn je heel dankbaar voor alles wat je voor ons hebt gedaan.

Dan nog een afsluitende noot over de financiën: het werk wat Laura verricht is elke cent waard. Voor toekomstige bruidsparen, niet twijfelen en gun jullie zelf ook zo'n onbezorgde trouwdag!

 

lindsay & Maarten

Datum: 12 juni 2015

Locatie: Historisch Stadhuis IJsselstein

Diner en Feest: Partyservice Arie Schep te Lopikerkapel

Fotografie: Fotostudio Yaja

Collega Weddingplanner: Kim Monrooy www.debruiloftblogger.nl

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Ceremoniemeester

 

Referentie voor een Topper!

12 juni 2015 was onze dag! Prachtig weer, mooie mensen, alles in de puntjes verzorgd en mede mogelijk gemaakt door Laura! Wat een leuke creatieve en vooral enthousiaste vrouw!

Het was heerlijk om met haar samen te werken en alles op de dag zelf uit handen te kunnen geven. Zonder haar was ik waarschijnlijk een stresskip geweest die alles op de dag zelf nog een keer zou checken.

Laura heeft absoluut liefde voor haar vak en kan alles voor je uit handen nemen zodat je optimaal van je bruiloft kunt genieten!

Nogmaals bedankt voor deze onvergetelijke dag!

- Liefs Maarten & Lindsay

Carolijn & Dimitri

Datum: 27 mei 2015

Locatie: Kasteel Wijenburg

Thema: Il Matrimonio da Favola nel Castello Wijenburg

Fotografie: Marilyn Bartman

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Volledig arrangement

 

Referentie:

Laura Voorma is een heel fijn mens om mee samen te werken.

Het afgelopen jaar hebben wij stap voor stap onze bruiloft door genomen waarbij Laura precies wist wat er gedaan moest worden.

Bij elk overleg (telefonisch en persoonlijk) was zij steeds een stapje voor. Wij kregen alleen maar het gevoel dat we konden genieten en dat alles goed zou komen.

Niets was haar te gek of te veel. Laura heeft door onze ideeën en haar creativiteit de bruiloft tot iets bijzonders weten te maken.

Alles was tot in de puntjes uitstekend geregeld.

Ze is behalve een perfecte weddingplanner een super lieve, charmante en betrouwbare vrouw waar je gewoon vrolijk van wordt.

Bedankt lieve Laura!

- Carolijn & Dimitri

Harriëtte & Jörg

Datum: 20 juni 2014

Locatie: Gemeentehuis te Sleen

Receptie: thuis, in de tuin

Diner en feestavond: Café Groothuis te Emmen

Thema: Summer Feelings

Fotografie: Renze Dijkema Groningen

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Volledig arrangement

 

Referentie:

Ons voornemen om te trouwen zat al enige tijd in de planning, maar door drukte kwam het er steeds niet van om één en ander te organiseren.

We zochten daarom een ervaren en flexibele weddingplanner, die sámen met ons deze bijzondere dag ‘in de steigers zou zetten’.

Daarnaast wilden we op de grote dag zelf vooral genieten. En daarbij wilden we familie en vrienden niet belasten met een ceremoniemeesterschap.

Na de eerste ontmoeting met Laura wisten we dat het goed zat. Er was meteen een klik en het enthousiasme straalt eraf. En dat is gedurende het hele traject zo gebleven.

Van aanzoek tot eindafwerking en alles er tussenin, het liep allemaal prima. Laura heeft veel creativiteit, organisatietalent, kennis en is stressbestendig.

Onze ideeën vulden elkaar goed aan en ze heeft goed geluisterd naar wat wij voor ogen hadden. Het leukste was dat ze ook voor ons nog een aantal leuke verrassingen had geregeld. Haar bijdrage en inzet heeft er echt voor gezorgd dat wij een onvergetelijke en onbezorgde dag hebben beleefd.

En wij niet alleen…. gezien de vele complimentjes van onze gasten. Laura, dank je wel!!

- Jörg, Harriëtte, Maaike en Nora Wulfgramm, Emmen

Anne-lotte & Hugo

Datum: 20 april 2013

Locatie: Groningen – Der Aa-kerk

Receptie en Diner: Het Schimmelpenninckhuys

Feestavond: De BuitenSociëteit - Paterswoldsemeer

Thema: Summer Chique

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Deel arrangement

 

Referentie:

Laura heeft ons huwelijk tot in de puntjes geregeld, hierdoor hebben wij optimaal van de dag kunnen genieten! Ook tijdens de voorbereidingen van ons huwelijk hebben we prettig samengewerkt. Haar enthousiasme is aanstekelijk!

- Anne-Lotte & Hugo

Alexandra & Roland

Datum: 5 Februari 2010

Locatie: Gemeentehuis Coevorden

Diner en feest: Cornelis te Dalen

Thema: Pink and Colorfull

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Ceremoniemeester & Trouwadvies

 

Referentie:

Toen onze plannen om te trouwen serieus werden, heeft Laura Voorma structuur gebracht in al onze ideeën en inspireerde ons enorm bij de voorbereidingen. We hebben haar gevraagd het ceremoniemeesterschap volledig op zich te nemen en dat maakte dat we een heerlijke, onbezorgde trouwdag hebben kunnen beleven.

- Alexandra & Roland

leonie & Martijn

Datum : 16 juni 2009

Locatie: Gemeentehuis Heerhugowaard

Diner: La Vida Heerhugowaard

Feestavond: De Swan Heerhugowaard

Thema: Feestelijk en ongedwongen

Organisatie: Laura Voorma Weddingplanner - Ceremoniemeester & Trouwadvies

 

Referentie:

Laura heeft ons bij het Trouwadviesgesprek op weg geholpen en is een beetje mee blijven kijken over onze schouders. Daardoor hadden we voortdurend een veilig gevoel tijdens de voorbereidingen. Op onze huwelijksdag hoefden we alleen maar te genieten, want Laura wist op een bijzonder plezierige en creatieve wijze onze dag tot in de puntjes te verzorgen.

- Leonie & Martijn

Laura Voorma Weddingplanner


Angelsloërdijk 19
7822HK Emmen

t: 06 52 10 81 30
e: info@lauravoorma.nl

Algemene voorwaarden


download algemene voorwaarden


K.v.K. nummer 61378933
BTW nummer NL085670212B01