laura Voorma  -  met zuiverheid in het hart

U staat op een keerpunt in uw leven ..een punt waarop u uiting wilt geven aan uw liefde en passie voor elkaar. Met zuiverheid in het hart en altijd ruimte voor groei, want dat is waar het werkelijk om gaat in het leven...in het huwelijk. Dit is waar de rode lotusbloem symbool voor staat en het zou me persoonlijk een enorm genoegen zijn, de start van uw gezamenlijke nieuwe leven te mogen meebeleven. Aan de oorsprong van die rode draad, die steeds sterker, dieper wortelt.

Ik ben geboren in Canada en ben opgegroeid in het Gooi.

Na mijn opleiding in Utrecht, ben ik getrouwd en naar Emmen verhuisd, waar ik met veel plezier meer dan 35 jaar werkzaam ben als fysiotherapeut. Toen mijn 3 kinderen langzamerhand hun eigen weg begonnen te volgen, merkte ik dat ik zelf ook aan een nieuwe uitdaging toe was. En ik hoefde niet lang na te denken.

 

 

Van kinds af aan vond ik bruidjes al fantastisch. Al op zeer jonge leeftijd tekende ik bruidsparen en ging vaak bij het Raadhuis van Hilversum naar bruidjes kijken. En...Juist nu kwam de opleiding tot weddingplanner op mijn weg.

Als fysiotherapeut heb ik geleerd om mensen te ondersteunen en weet ik als geen ander hoe hun vertrouwen te winnen. Betrokkenheid en respect zijn daarbij vanzelfsprekend voor me.

Naast mijn meisjesdromen kwam ik er tijdens de opleiding eens te meer achter dat mijn eigenschappen als passie, enthousiasme, positiviteit en creativiteit met oog voor detail, me het juiste spoor bevestigden.

Laura Voorma Weddingplanner ook voor gevorderden, man-man, vrouw-vrouw. Een flinke dosis levenservaring voegde er empatisch vermogen, mensenkennis, organisatietalent en goed luisterend vermogen aan toe. Om nog maar niet te spreken van mijn eigen levenslust. Ik ben een enorme levensgenieter, hetgeen automatisch al een bijdrage levert aan het feestelijke geheel. Hiermee kan ik zowel jonge bruidsparen, als gevorderde stellen optimaal van dienst zijn.

 

Inmiddels heeft mijn werk als weddingplanner me al gesterkt in mijn enthousiasme voor dit vak. Ik ervaar het als een voorrecht om deze belangrijke dag met u te mogen delen in de wetenschap echt iets toe te kunnen voegen. Hoe groot de inspanning ook kan zijn, ik merk dat het mij persoonlijk enorm veel positieve energie geeft. Opgeladen vanaf het eerste inspirerende gesprek met u als bruidspaar, tot en met het moment dat ik moe maar voldaan als laatste naar huis ga op uw trouwdag.

 

U wilt met elkaar de liefde vieren en voor de rest van uw leven terugkijken op deze dag met een gelukkig, tevreden gevoel. En wat is nu de toegevoegde waarde voor u, wanneer u mij Laura Voorma als weddingplanner kiest ?

  • Respectvol zet ik mij in voor alle bruidsparen. Traditioneel of spiritueel ..in ieder geval feestelijk met zuiverheid in het hart;
  • U zult zich bij mij veilig en vertrouwd kunnen voelen;
  • Ik beschik over een uitgebreid netwerk van betrouwbare leveranciers, die voldoen aan mijn wensen ten aanzien van de perfectie en een goede prijs/kwaliteitsverhouding hanteren. Deze lijst met goede partners wordt steeds ..landelijk.. uitgebreid;
  • Mijn tomeloze enthousiasme en creativiteit zorgen ervoor dat uw bruiloft fantastisch, persoonlijk, uniek en onvergetelijk wordt;
  • U kunt ervan verzekerd zijn dat ik altijd als eerste op de hoogte ben van de laatste trends, ontwikkelingen en mogelijkheden. Ook binnen de trouwbranche verandert er veel. Bovendien is tegenwoordig bijna alles mogelijk. Ook wanneer u wilt afwijken van de geijkte paden. Ik help u graag mee te denken bij het volgen van úw hart;
  • We blijven te allen tijde in gesprek, op afspraak, zodat u echt zorgeloos naar de grote dag van uw dromen toe kunt leven.

Laura Voorma Weddingplanner


Angelsloërdijk 19
7822HK Emmen

t: 06 52 10 81 30
e: info@lauravoorma.nl

Algemene voorwaarden


download algemene voorwaarden


K.v.K. nummer 61378933
BTW nummer NL085670212B01