De Ceremoniemeester... van onschatbare waarde!

U organiseert de bruiloft helemaal zelf. Om familie en vrienden optimaal mee te laten genieten op uw bruiloft, draagt u alleen het ceremoniemeesterschap over aan mij. Deze leuke, maar zeer tijdrovende en verantwoordelijke taak begint al weken voorafgaand aan de bruiloft en eindigt bij wijze van spreken pas wanneer alle gasten naar huis zijn en de gehuurde spullen weg zijn gebracht. Hoe breed u deze opdacht wilt maken, is helemaal aan u en bespreken we met elkaar tot in detail.

 

Het ceremoniemeesterschap begint al enige tijd voor de bruiloft. Samen met u, het bruidspaar, zet ik de laatste puntjes op de i, zet het draaiboek in elkaar, neem contact op met alle leveranciers zodat duidelijk is dat ik het aanspreekpunt ben en controleer of ook alles volgens planning geboekt staat. Uw gasten kunnen bij mij als weddingplanner terecht voor eventuele stukjes, liedjes, gezamenlijke cadeaus of andere leuke ideeën en tips. Tevens kan ik de styling/aankleding verzorgen op uw trouw en/of feestlocatie.

Op de dag zelf ben ik het onzichtbare aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers (kapster en/of visagist voor bruid en eventueel bruidsmeisje, bloemist, fotograaf, locatie, catering, bruidstaartspecialist, het trouwvervoer, de band, dj enz.). Ook de bruidskinderen kunnen bij mij terecht met hun vragen. Wat is het juiste moment voor het aangeven van de ringen..Wanneer begint het bruidsmeisje met het strooien van de bloemetjes en waar is dat het leukste om te doen..Ik draag er zorg voor dat alles gezellig en volgens planning verloopt. Ik los eventuele, onverwachte problemen op en ben uw geheugensteuntje voor alle voorkomende zaken zoals ringen, bruidsboeket, benodigde papieren etc.

Ook hier geldt dat, indien u een deel van de taak zelf wilt uitvoeren of aan een van de gasten of aan de bruidskinderen wilt overdragen, alles goed is en alles bespreekbaar .

Neem contact met mij op.

Laura Voorma Weddingplanner


Angelsloërdijk 19
7822HK Emmen

t: 06 52 10 81 30
e: info@lauravoorma.nl

Algemene voorwaarden


download algemene voorwaarden


K.v.K. nummer 61378933
BTW nummer NL085670212B01