Buitenland

U woont in het buitenland en wilt in Nederland trouwen. Of net andersom...u woont in Nederland en wilt in het buitenland trouwen.

Trouwen in het Buitenland

Het is een bijzondere belevenis om in het buitenland te trouwen en tegelijkertijd is het een enorme uitdaging. Er zijn restricties, verschillend per land. Een algemeen overzicht per bestemming is hier niet te geven, maar wanneer u mij uw wensen aangeeft, zal blijken dat veel mogelijk is. Hoe één en ander op uw favoriete trouwbestemming in zijn werk gaat, zoek ik graag voor u uit en ik organiseer de benodigde afspraken.

Bij de keuze van uw droombestemming kunnen diverse factoren een belangrijke rol spelen.

U kunt met z'n tweeën gaan of u kunt afreizen naar úw bestemming met een groep dierbare familieleden en/of vrienden. afhankelijk van uw persoonlijke keuze en uiteraard van uw budget.

U wilt een bestemming op rijafstand met veel gasten waarbij u zou kunnen denken aan lange tafels met wapperende tafelkleden in de lommerrijke tuin van een mediterraan landgoed.

Of u kiest voor een meer intieme bruiloft op vliegafstand met slechts een paar getuigen of misschien wilt u wel een romantische reis maken naar uw geliefde bestemming en helemaal geen gasten meenemen. Ook dat kan, want overal heb ik mijn contacten en kunnen we zelfs getuigen voor u regelen. Locale weddingplanners wijzen mij de weg naar de juiste locaties en/of leveranciers ter plaatse. Zelfs op de meest ongerepte plekjes in de wereld behoort dit tot de mogelijkheden.

Na ons kennismakingsgesprek maak ik, naast de offerte voor eventueel overige diensten, tevens een overzicht van de documenten die nodig zijn om officieel te kunnen trouwen op de bestemming van uw keuze. We spreken af wat u zelf wilt regelen en wat u door mij georganiseerd wilt hebben. Het is in elk geval belangrijk dat u en ik ervoor zorgdragen dat alle benodigde procedures goed worden doorlopen en de benodigde stempels op tijd worden gezet.

Trouwen in Nederland wanneer u in het buitenland woont

Ik kan u ook ondersteunen wanneer één van u of u beiden als Nederlands paar in het buitenland woont. De regels, de benodigde documenten..ik zoek het allemaal graag voor u uit. De communicatie via de sociale media: Per email, telefoon of skype is tegenwoordig voor iedereen uitstekend te hanteren..

Neem contact met mij op.

Laura Voorma Weddingplanner


Angelsloërdijk 19
7822HK Emmen

t: 06 52 10 81 30
e: info@lauravoorma.nl

Algemene voorwaarden


download algemene voorwaarden


K.v.K. nummer 61378933
BTW nummer NL085670212B01